Meaco

Sorptionsavfuktare Meaco DD8L Standard

4 999 kr
I lager    Sponsrad länk

Sorptionsavfuktare och jonisering: Meaco DD8L Standard
Meaco DD8L är luftavfuktaren som är ideell för dom flesta föremål. Den använder sig inte av kompressor, därför arbetar den oavsett temperatur, har lågt ljudnivå, och väger dessutom mindre på grund av detta. 

Egen knapp för att torka kläder
Passar till alla temperaturer (0 - 30°C)
Låg ljudnivå och låg vikt
Välprovad och bra teknologi

Används i alla temperaturer
De flesta avfuktare är byggda med en kompressor. Det gör dem billiga att tillverka, men de har också några negativa sidor. De kan göra för mycket ljud (speciellt om de är billiga) och de har dålig effekt vid låga temperaturer. Allt under 15 grader är en låg temperatur för en avfuktare. I Sverige används ofta avfuktare i källaren och där är det kallt stora delar av året. Det är då viktigt att använda en sorptionsavfuktare. Meaco DD8L är rätt avfuktare för kalla källare.
Används för att torka kläder
Det är bättre att kläderna torkar hängande på ett ställ än att de bärs i en torktumlare. Problemet är att sådan torkning tar tid, och den släpper ut mycket fukt som kan vara skadligt för ditt hem och din hälsa. Meaco DD8L har en egen funktion för torkning av kläder. Placera avfuktaren bredvid torkställningen och tryck på knappen för torkning av kläder. Avfuktaren kör sedan både fläkten och torkprocessen på full hastighet. Kläderna är torra på några timmar. Fukten samlas i avfuktaren, och inte som kondens på dina fönster. Efter en 6-timmars torkcykel stannar avfuktaren automatiskt för att spara el och livslängd.

Sorptionsavfuktare. Meaco DD8L Standard
Meaco DD8L ger dig ett bättre inomhusmiljö
Rätt luftfuktighet är en av de viktigaste sakerna du kan göra för att säkerställa ett bra och hälsosamt inomhusklimat. Blir det för mycket fukt i luften får man kondens. Då får du även bra växtförhållanden för mögel, kvalster, spindlar och andra varelser du helst inte vill ha hemma. Har du källarlukt beror det troligen på mögel. Mögelsporer i luften kan vara dåligt för din hälsa. Genom att kontrollera luftfuktigheten får du ett bättre inomhusklimat och bättre hälsa. Självklart har Meaco DD8L även en hygrostat, vilket gör att den inte blir för torr hemma. Rätt luftfuktighet ger rätt inomhusklimat. Meaco DD8L har också ett bakteriedödande luftfilter och jonisering av luften. Båda delarna ser till att du får ren luft och en bra inomhusmiljö.
Meaco DD8L är lätt att använda
Använd DD8L som den är, direkt ur kartongen. Tryck på symbolen märkt tummen upp och du är igång. Vill du anpassa användningen kan du göra det, men vill du bara kontrollera luftfuktigheten i ditt hem utan att blanda dig för mycket så är tummen upp ett säkert val. Vattnet samlas upp i en vattenbehållare. När denna är full stannar avfuktaren och du tömmer helt enkelt tanken i diskhon. Avfuktaren startar automatiskt när lådan sätts på plats. Om du vill leda vattnet direkt till ett avlopp kan du ansluta till en slang. Då blir användningen ännu lättare. Vill du hänga avfuktaren på väggen har vi separata fästen för detta. Den kan beställas tillsammans med avfuktaren.
Meaco DD8L är ett säkert val
DD8L kan användas överallt. Vet du inte om du ska använda den på en varm eller kall plats, vet du inte hur mycket ljud en vanlig avfuktare gör? Är du osäker på hur man använder en avfuktare eller vad den kan göra för dig? Köp Meaco DD8L så får du den bästa avfuktaren för de flesta ändamål. Det faktum att så många tester och återförsäljare säger att det är bäst är ett gott tecken. Att din granne har en DD8L och är nöjd är ett gott tecken.
Med tørkerotor er luftavfukteren ideell til bruk mellom
0 og 30 grader.[vc_custom_heading text=Effektiv til klestørk font_container=tag:h4|text_align:center|color:%23ffffff google_fonts=font_family:Roboto%20Slab%3A100%2C300%2Cregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal css=.vc_custom_1643970682179{margin-top: -20px !important;}]
Heng opp klærne og start avfukteren. Egen funksjon for klestørk tørker klær på noen timer.

...flere ganger hos forskjellige magasiner. Meaco DD8L er blant markedets beste.

Ioniseringen reduserer kjeller- og båtlukt, og sørger for ren luft og et godt innemiljø.
[vc_custom_heading text=Garasje, båt, camping og kjeller font_container=tag:h4|text_align:center|color:%23ffffff google_fonts=font_family:Roboto%20Slab%3A100%2C300%2Cregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal css=.vc_custom_1643971107776{margin-top: -20px !important;}]
Meaco DD8L er den ideelle avfukter der det er kjølig.

Sorptionsavfuktare Meaco DD8L Standard finns i kategorin 607. Meaco är ett av våra märken som säljs direkt av Hemklimat.se.

Läs mer…

Kategori: 607