Smeg

Smeg Classic Teppanyaki 30cm PGF30T-1

16 995 kr
I lager    Sponsrad länk

Utrusta ditt kök med denna kompakta Smeg induktionshäll PGF30T1. Med två kokzoner, Quick start-funktion och design i rostfritt stål passar den in i vilket som helst kök.

Induktion
Induktion innebär att värmen genereras direkt till kastrullen eller stekpannan. Fördelarna med induktion är snabbare uppvärmning och dessutom energibesparande om du jämför med en vanlig spishäll. Eftersom induktionshällen värmer upp objektet är det även mindre risk för brännskador eftersom hällen endast blir varm vid kontakt med kastrull/stekpanna.

QuickStart
Smeg induktionshäll PGF30T1 känner automatiskt igen vilken kokzon du har placerat din kastrull på och du kan börja matlagningen inom några sekunder.

Automatisk avstängning
Denna induktionshäll från Smeg stänger automatiskt av sig själv om temperaturen blir för hög.

Indikator för restvärme
Håll din mat varm på den restvärme som finns på kokzonerna. Med en indikator för restvärme kommer du alltid att veta den återstående temperaturen på de enskilda zonerna.

Design
En design i rostfri stål ger denna Smeg induktionshäll PGF30T1 en elegant stil och ditt kök får en modern look.

Lätt att rengöra
Håll ditt matlagningsutrymme rent genom alla steg i matlagningsprocessen och eliminera spill direkt. Du kan lätt torka av ytan på induktionshällen efter att ha avlägsnat kokkärlet.

Kokkärl till induktion
För att du ska kunna använda ett kokkärl på induktionshällen krävs det att den har en magnetisk botten. Du kan enkelt kontrollera om den har det genom att sätta en magnet mot botten av kärlet – om den fastnar kan kokkärlet användas.

Smeg Classic Teppanyaki 30cm PGF30T-1 finns i kategorin Spishällar. Smeg är ett av våra märken som säljs direkt av Elon.

Läs mer…

Kategori: Spishällar