Smeg 50's style kyl/frys kombiskåp FAB32LCR5 (kräm)

I lager    Affiliate-länk till Elon

Unika, fristående Smeg 50’s Style kylskåp/frys kombiskåp FAB32 är den perfekta blandningen av 1950-talsglamour och modern teknologi. Kombiskåpet har en generös kapacitet för att få plats med alla dina matvaror och MultiFlow-kylningsteknik som håller dina livsmedel fräscha längre. NoFrost-teknologi eliminerar isbildning inuti frysen, för enkelt underhåll.

Design
Detta charmiga vintagekylskåp kommer att bli kärnan i ditt kök och hamna i blickfånget hos alla gäster. Det passar utmärkt i alla 1950-talsinspirerade kök, men du kan också använda det i en modern interiör för en intressant kontrast.

Kylskåp
Förvara färskvaror för hela veckan i den 204 liter stora kylskåpet, med 3 glashyllor och en grönsakslåda.

LED-belysning
För att se till att du alltid hittar det du behöver är kylskåpet utrustat med stark LED-belysning.

Frys
Bunkra upp med frysvaror i den rymliga frysen med en volym på 97 liter och 3 lådor med transparent front.

NoFrost
Tack vare NoFrost-funktionen behöver du aldrig frosta av frysen igen. Tekniken eliminerar isbildning på frysens insida och på maten, vilket skapar mer utrymme för frysvaror samt sparar tid och energi.

MultiFlow
Hela apparaten kyls jämnt för att säkerställa att alla dina livsmedel förvaras i så bra temperatur som möjligt. Detta uppnås genom att den kylda luften flyger in i apparaten från flera riktningar samtidigt.

Smeg 50's style kyl/frys kombiskåp FAB32LCR5 (kräm) finns i kategorin Kyl & frys-kombi. Smeg är ett av våra märken som säljs direkt av Elon.

Läs mer…