Mitsubishi VL-50 miniventilation för sovrum

5 199 kr
I lager    Sponsrad länk

Effektiv miniventilation
Mitsubishi VL- 50 är ett unikt, litet ventilationsaggregat som effektivt ersätter luften i ditt rum, med upp till 85 % återvinning av energin i luften som byts ut. Mitsubishi VL-50 ersätter upp till 52,5 m3 luft per timme, vilket motsvarar all luft i ett 20 m2 stort rum. VL-50 skapar bra luftcirkulation i rummet den befinner sig i, och ser till att luften du andas in är frisk och bra. Ta bort tät och fuktig inomhusluft!

 
Passar utmärkt till:
Sovrum - vad är inte bättre än en god natts sömn med frisk och god luft? VL-50 har en låg ljudnivå och kommer inte att störa din nattsömn. Gå upp klar och utvilad, varje morgon!
Kontor - blir du ofta trött, utmattad och har lite energi när du arbetar? Frisk luft är bra för ditt sinne och kropp, och ser till att din kropp får det syre den behöver under hela arbetsdagen.
Övriga vardagsrum/vardagsrum - installera High Performance pollenfiltret på enheten och filtrera in luften i ditt hus, enkelt och effektivt. Kom ihåg att byta filter vid behov för att upprätthålla effektiv luftrening och god funktion!

Mitsubishi VL-50 miniventilation för sovrum finns i kategorin 499873. Mitsubishi VL-50 miniventilation för sovrum säljs direkt av Hemklimat.se för snabb leverans.

Läs mer…

Kategori: 499873