Meaco

MeacoFan 360 tyst sirkulationsfläkt

1 399 kr
I lager    Sponsrad länk

MeacoFan 360 er Quiet Mark-sertifisert og er en flott vifte for soverom, barnerom og kontor.
Stor tyst fläkt för sovrum, barnrum eller kontor
MeacoFan 360 - en stilren, effektiv och tyst cirkulationsfläkt med bra funktioner. Perfekt för mindre rum, sovrum, hemmakontor och arbetsplatsen.

Fläktkapacitet 360 m3/timme
DC fläktmotor
Otroligt tyst, bara 15 - 50dB
Bra design
Kan blåsa fram och tillbaka (sida till sida)
Låg energiförbrukning
12 fläkthastigheter

Perfekt på nattbordet eller skrivbordet
Med endast 15 dB ger MeacoFan 360 dig en avkopplande och effektiv kylning utan att störa dig. Justera höjden manuellt och låt MeacoFan 360 rotera tyst fram och tillbaka och sprida luften effektivt vart du vill. Fläkten har en likströmsmotor av hög kvalitet till skillnad från de traditionella fläktarna med växelströmsmotor. En DC-motor ger märkbart lägre ljud, lägre strömförbrukning och längre livslängd. Detta är en fläkt designad för lång livslängd. Kombinationen av en tyst fläktmotor, snygg design och platsbesparande storlek gör att fläkten passar bra på de flesta ställen, även på fönsterbrädan.
Timern låter dig stänga av fläkten efter ett visst antal timmar för att säkerställa att du inte vaknar för kallt eller låter fläkten gå längre än du behöver. Njut av en avkopplande och ordentligt tempererad sömn utan kallt obehag under hela natten.
Användarvänlig
Enkla pekknappar styr fläktnivåerna och du kan manuellt justera den vertikala vinkeln för att hitta den perfekta inställningen. Strömförsörjning sker via USB-anslutning, vilket gör det enkelt att ta fläkten vart du vill. MeacoFan 360 använder så lite el att den även kan användas med en laddad powerbank som strömkälla!
Quiet-Mark certifierad 2022
Överdrivet ljud kan öka stressnivåerna, störa din sömn och minska produktiviteten. MeacoFan 360 är Quiet-Mark certifierad, vilket innebär strikta tester och bedömningar. Certifieringen kartlägger de tystaste produkterna i flera kategorier och genomförs för att ge dig som konsument de bästa produkterna. Läs mer om certifieringen av
klicka här.
MeacoFan 360 är designad för att erbjuda stor funktionalitet och bra valuta för pengarna.
Hur ska man göra fläkten ren? Kolla här:

Hållbar fläkt
Hur kan en fläkt vara hållbar? Vi kallar detta en hållbar fläkt av flera anledningar:

DC-motor gör att den drar minsta möjliga effekt. Strömförbrukningen är från 2,5 Watt till max 10 Watt
Förpackningen är 100% återvinningsbar. Kom ihåg källsortering!
Bra kvalitet gör att detta kommer att hålla länge. Köp inte en ny fläkt varje år. Ta hand om resurserna.

Alternativa fläktar
Om du vill se andra fläktar,
så kolla här.

MeacoFan 360 tyst sirkulationsfläkt finns i kategorin 608. Meaco är ett av våra märken som säljs direkt av Hemklimat.se.

Läs mer…

Kategori: 608