Meaco

MeacoFan 1056 tyst fläkt

1 999 kr
I lager    Sponsrad länk

MeacoFan 1056 är Quiet Mark-certifierad och den bästa fläkten i tester.
Fläkt bäst i test med tyst DC-motor
Letar du efter en bäst-i-test fläkt med elegant design, låg strömförbrukning och som kan blåsa åt alla håll? Här har du!

Otroligt tyst (Quiet Mark-certifierad)
Vänder sig från sida till sida
Vänds upp och ner
Fjärrkontroll
Elegant design med display som visar temperatur
Testvinnare flera gånger
Uppgraderad prestanda 2022. Nu hela 1653 m3 per timme

Recensioner
Här ser du några recensioner av fläkten MeacoFan 1056 från olika tidningar:
Som? 2022 - Vi älskade brisen som skapades av detta fan. Den är behaglig, uppfriskande och stark nog att hålla dig sval i en kvav atmosfär.'Ideal
Home: Trots all denna kraft är fläkten nästan tyst, men lyckas ändå erbjuda nästan 360 graders luftcirkulation, även när den placeras ur vägen mot en vägg. Genom att använda både den vertikala och horisontella svängningen ser du att luften är tryckte bort alla väggar och till och med taket så att hela rummet känns fräscht … på något sätt lyckas den här vackra besten också förbli billig att köra, vilket gör den till ett av de bästa alternativen för rumskylning som finns just nu, särskilt på det prisvärda för vad -du får pris.
3 Magazine: Storbritannienbaserade Meaco är mest känt för sitt utbud av utmärkta avfuktare. Ja, här är resultatet av dess första försök att göra en fläkt av myrstandard – och det är jävligt briljant. Bojarna på Meaco har tydligt tänkt igenom den här och skapat vad är utan tvekan den största fläkten som någonsin uppfunnits till ett pris som är löjligt billigt.
Metro: Meacos MeacoFan håller snabbt på att bli en stigande stjärna i coolens värld.
Fläkten MeacoFan 1056 är en av Meacos snyggaste produkter
Det är en skönhet och det är fläkten du har väntat på. Den kombinerar marknadsledande DC-teknik som ger ett stort luftflöde, låg ljudnivå och låg strömförbrukning. Det bästa från alla kanter.
En tyst sovrumsfläkt
Om du vill ha en tyst sovrumsfläkt som hjälper dig att sova på natten är det här fläkten för dig. Ljudnivån börjar från bara 20 dB.
20dB är som någon som viskar tyst eller löv som rör sig i vinden eller rinnande av en liten bäck. 20dB är med andra ord väldigt, väldigt tyst.
Timmräknare
Många vill ha en fläkt som gör det svalt när de går och lägger sig, men de vill inte frysa på natten. Därför kan du använda en timer för att få fläkten att stängas av automatiskt en tid efter att du har somnat. Välj antal timmar själv. Med fjärrkontrollen kan du enkelt styra fläkten från din säng.
Cirkulerar all luft
MeacoFan 1056 kan flytta en stor mängd luft runt ditt rum, 1056 kubikmeter per timme för att vara exakt. Med sin multispiralsvängning kan den flytta luften runt i rummet, och luften sprids och blandas på ett fascinerande effektivt sätt. När luften börjar röra på sig kan du stänga av fläkten och dra nytta av luftflödet utan att ha fläkten på hög hastighet.
Tyst fläkt med DC-teknik
Meaco har använt DC-teknik tidigare i sin prisbelönta avfuktare Meaco 25L Platinum. Det är därför vi vet hur bra och pålitlig denna teknik är. DC-teknik har flera stora fördelar:

Låg ljudnivå
Låg energiförbrukning
Längre livslängd

[vc_video link=https://youtu.be/_xLpdVG-ua4 el_width=70 align=center title=Tre størrelser image_poster_switch=no]
Eco läge
Ibland kan man ha för många alternativ och ibland vill man bara trycka på en knapp och vara klar med det. Sedan använder du ECO-knappen. Genom att trycka på denna knapp kommer fläkten att reglera sin egen prestanda beroende på rumstemperaturen. Ju högre rumstemperatur, desto snabbare fläkthastighet.
En skönhet
Det finns många fläktar på marknaden idag. Alla flyttar luft, men det är varierande hur de låter och skramlar, och det är varierande hur de ser ut. Varför kan inte en fläkt se snygg ut? MeacoFan är en riktigt stor fläkt. MeacoFan kommer att passa bra in i alla moderna hem och kontorsutrymmen. Vi gillar speciellt remmen i toppen som ger en klassisk och elegant look samtidigt som den är praktisk. Fläkthuvudet rör sig elegant upp och ner, vänster och höger, så att det flyttar luften runt i rummet. Den magnetiska fjärrkontrollhållaren i mitten av fläkten ger en fin lösning på det gamla problemet med var man ska förvara fjärrkontrollen.

MeacoFan 1056 tyst fläkt finns i kategorin 608. Meaco är ett av våra märken som säljs direkt av Hemklimat.se.

Läs mer…

Kategori: 608