Meaco

Meaco Arete One 25L avfuktare / luftrenare med HEPA

4 499 kr 5 999 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Luftavfuktare med HEPA filter: Meaco Arete One®
Fantastisk, tyst avfuktare med HEPA-filter: Meaco Arete - En avfuktare och luftrenare - Exemplariskt på alla sätt!
Den tystaste, mest effektiva kombinerade avfuktaren och luftrenaren som någonsin tillverkats. Designad och utvecklad för Sverige

Denna kombinerade avfuktare och luftrenare har utvecklats i Storbritannien, efter feedback från svenska kunder. Sverige är en viktig marknad för Meaco och för några år sedan frågade Meaco vad svenska kunder ville ha. Arete är svaret på den avfuktare som svenska kunder ville ha. Arete är en avfuktare med HEPA-filter som verkligen sätter standarden.
Speciell avfuktare för Sverige
För några år sedan gjorde Meaco en undersökning bland sina svenska kunder. Kunderna har kommenterat hur de vill ha nästa generations avfuktare. Vi hittar mycket av detta igen i denna nya hybridavfuktare och luftrenare. Låt oss ge dig ett exempel: I Asien, där de flesta avfuktare kommer ifrån, är det vanligt att placera avfuktaren mitt i rummet. Om du sätter en sådan avfuktare intill väggen, som vi gör här i Sverige, kommer den inte att få tillräckligt med luft genom luftfiltret. Vänder man på den kan det vara svårt att komma till vattentanken. Så är inte fallet med Arete One, här kan du placera den alldeles intill väggen, eftersom luftintaget är något indraget. Vattentanken manövreras framifrån. Även viktbalansen i vattentanken är beräknad, så att tömma tanken ska vara lätt.
Bra prestation där det gäller
Alla avfuktare fungerar bra i 30 graders värme. Det svenska kunder har efterfrågat är en avfuktare med tillförlitligheten och strömförbrukningen som en kompressoravfuktare, men också med bra prestanda vid låga temperaturer. Meaco Arete One 20L och 25L kan användas ner till 5 grader, och har bra prestanda ner till 10 grader. En avfuktare kan optimeras för en given temperatur, och Arete är byggd för att ha bästa möjliga prestanda i intervallet från 10 till 20 grader.
Meaco har utvecklat Arete® One för att passa oss i Norden!
Arete är den grekiska gudinnan av excellens i allt, och med vårt breda utbud av avfuktare är det precis vad som har uppnåtts. Fokus ligger på detaljerna och optimerad interaktion mellan användaren och avfuktaren har varit avgörande under utvecklingen av maskinen. Slutresultatet är vår tystaste, mest energieffektiva avfuktare hittills.
Låg strömförbrukning där tillämpligt
Det hjälper inte om strömförbrukningen är låg, om den är i en temperatur där man inte använder avfuktaren. Meaco Arete är optimerad för att ha lägsta möjliga strömförbrukning i temperaturer mellan 10 och 20 grader.
Luftavfuktare med HEPA filter
Svenska kunder ville ha en avfuktare med HEPA-filter. Det fick de. HEPA-filtret gör avfuktaren till en kombinerad avfuktare och luftrenare. Du kan även byta ut HEPA-filtret mot ett kolfilter om du hellre vill ta bort kemikalier från luften (VOC). Speciellt vill vi poängtera hur enkelt det är att ta ut och in filtret när det behöver bytas eller dammsugas. Dra helt enkelt hela hållaren åt sidan, enkelt och okomplicerat.
Smart torktumlare
Denna avfuktare torkar kläder. En enda knapp sätter på maximal prestanda i sex timmar och Arete® One övervakar energiförbrukningen och stänger av kompressorn när den relativa luftfuktigheten når 35 % relativ luftfuktighet för att spara ström. Den kraftfulla fläkten går hela tiden för att säkerställa att dina kläder torkas snabbt och effektivt.
Smart luftfuktighet
För att få ut det mesta av Arete One behöver du bara trycka på en enda knapp. Avfuktaren tar hand om resten - den bestämmer rätt fläkthastighet och växlar prestanda upp eller ner efter behov.
Nattläge
Meaco Arete One är så tyst att du kan använda den i eller nära ditt sovrum utan att det stör din nattsömn. Tryck bara på nattlägesknappen för att stänga av alla lampor och pip. Maskinen går in i tyst läge.
Meacos tystaste avfuktare någonsin
Ljudnivån är godkänd av Quiet Mark. Det har tagit Meaco fem år att utveckla denna nya avfuktare med HEPA-filter. De senaste två åren har Meaco arbetat för att göra den till den tystaste avfuktaren på marknaden eftersom Meaco vet hur viktigt låga ljudnivåer är.
Dom otroligt låga ljudnivåerna är ändast 42 dB!
Det här är otroligt tyst! Jämför gärna med andra avfuktare i klassen för 20-25 liters kapacitet.

Meaco Arete® One avfuktare är utmärkt att använda i vardagsrum och sovrum.
Mycket låg strömförbrukning
Meaco vet hur viktigt låg strömförbrukning är. Som regel, när du försöker minska ljudnivån, ökar strömförbrukningen. Med denna modell har Meaco lyckats ändra på detta. Meaco Arete One kan hantera mycket effektiva driftskostnader, fortfarande i kombination med hög torkkapacitet och de lägsta ljudnivåerna någonsin. Meaco är också bra på att ge dig all data, så att du kan

Meaco Arete One 25L avfuktare / luftrenare med HEPA finns i kategorin 607. Meaco är ett av våra märken som säljs direkt av Hemklimat.se.

Läs mer…

Kategori: 607