Meaco

Meaco 12L Platinum HEPA-filter 3 stk.

649 kr
I lager    Sponsrad länk

Har du en avfuktare i Platinum-serien från Meaco. Sedan kan du förvandla den till en kombination av luftrenare och luftavfuktare. Få ett ännu bättre inomhusklimat med HEPA-filter i din avfuktare.

HEPA-filter till Meaco 12L Platinum säljs i förpackningar med tre filter. Vid normal användning motsvarar detta ett års användning, så att du byter filtret ca. var 4:e månad.

Hur ofta du bör byta filter beror på hur mycket partiklar och luftföroreningar du har i din luft, och hur väl du vill rena luften. Vi föreslår att du behöver två till tre filter per år, men detta är mycket beroende på dina lokala förhållanden. Filtren är vita, men när du ser att de börjar ändra färg till grått eller svart är det dags att byta.

HEPA-filtret till Meaco-avfuktaren kan till viss del rengöras med en dammsugare för att få bort de stora partiklarna. De små partiklarna kommer att fastna på filtret och gradvis blockera luftflödet så mycket att filtret måste bytas. Kom ihåg att alla partiklar som fastnar i filtret är partiklar som inte längre finns i luften och inte längre skadar din inomhusmiljö.

Meaco 12L Platinum HEPA-filter 3 stk. finns i kategorin 3348. Meaco är ett av våra märken som säljs direkt av Hemklimat.se.

Läs mer…

Kategori: 3348