Meaco

Luftfuktare HEPA MeacoMist 202 med HEPA-filter och UV-ljus

2 999 kr
I lager    Sponsrad länk

MeacoMist 202 Deluxe är luftfuktaren som har allt du behöver!
Ultraljudsfuktare med HEPA-filter, jonisering och UV-ljus för att rena vattnet. Komplett luftfuktare från Meaco!

Ultraljudsfuktare med en kapacitet på 400 ml/timme (upp till 65 m2)
HEPA-filter, kolfilter, jonisering och UV-ljus
Hygrostat, display och fjärrkontroll
Doftspridare
Låg ljudnivå
5,3 liters vattentank

Allt du behöver ingår. HEPA-filter och kolfilter ingår i kartongen. Behöver du fler kan du köpa extra filter senare. Jonisering och UV-ljus kan enkelt slås på eller av med en knapp.

En effektiv, ultraljudsluftfuktare med bra kapacitet

MeacoMist 202 Deluxe är mycket effektiv, med så mycket som 400 ml vatten per timme. Denna luftfuktare ger en kall ånga med fukt, men har även möjlighet att temperera ångan. Luftfuktaren är ultraljud, så du kan tydligt se fukten som blåses ut i rummet. Detta ger ett bra inomhusklimat vintertid när det blir för torrt inne.
Display och hygrostat
Det är viktigt att ge fukt när det är torr luft inuti. Det är också viktigt att se till att det inte blir för mycket fukt. MeacoMist 202 Deluxe har en hygrostat som ser till att det inte blir för mycket fukt. Du kan se fuktnivån i displayen på luftfuktaren.
HEPA-filter med aktivt kol
Detta gör att denna luftfuktare sticker ut från mängden av billiga ultraljudsluftfuktare. HEPA-filter med kol gör att luftfuktaren renar luften förutom att den ökar luftfuktigheten. Detta är en hybrid luftfuktare och liten luftrenare.
Jonisering
Förutom luftfiltret har denna luftfuktare även jonisering av luften. Det gör att luften renas bättre och det hjälper till att minska dålig lukt.


UV-ljus i vattentanken
Bakterier kan växa i vattentanken. Därför har denna luftfuktare UV-ljus för att förhindra att bakterier växer i vattentanken.
Aromaspridare om du vill
Använd din favoritolja för att låta MeacoMist 202 Deluxe sprida fukt med doft och välgörande aromatiska oljor.
Kalkfilter
Om du har mycket kalk i vattnet är det bra att veta att denna luftfuktare har ett bra kalkfilter. Detta gör att luftfuktaren inte har problem i områden med hårt vatten. Skulle du ha mycket föroreningar i vattnet kan kalkfiltret enkelt rengöras eller bytas ut genom att köpa nytt.
Varm eller kall dimma
Välj själv om du vill ha en kall dimma, eller om du vill ha lite förvärmning. Denna luftfuktare kokar inte vattnet, men den värmer upp vattnet lite innan den skickas ut. Detta ger en bekvämare andningsupplevelse och gör att fukten lättare absorberas i luften. Om du vill ha en luftfuktare som kokar vattnet måste du titta på en ångluftfuktare.
Nattläge
Detta släcker lamporna, men luftfuktaren fortsätter att fungera. Då kan du sova gott på natten.
AUTO-läge
Med AUTO-läge kommer luftfuktaren att försöka hålla en luftfuktighet mellan 50 % och 60 %. Fyll vattentanken, klicka på knappen och låt MeacoMist 202 Deluxe göra resten.

Vilken annan luftfuktare ger dig så mycket valuta för pengarna?!
Vitt damm
Vissa människor kan upptäcka att lite vitt damm lägger sig runt en ultraljudsluftfuktare om de har mycket kalk i vattnet. Detta är helt ofarligt och inte ett fel. Om du vill undvika detta kan du använda en evaporativ luftfuktare.

Luftfuktare HEPA MeacoMist 202 med HEPA-filter och UV-ljus finns i kategorin 613. Meaco är ett av våra märken som säljs direkt av Hemklimat.se.

Läs mer…

Kategori: 613