LightsOn Decklight Orion 5 st svart

549 kr
I lager    Affiliate-länk till Elon

Decklight Orion 5 st svart LightsOn  Trädgårdsbelysning Decklight Orion 5-pack, svart från LightsOn hjälper dig att göra din trädgård säkrare och mer välkomnande. Med dessa fem nätta lampor kan du lysa upp gångar, visa var trappan börjar, eller bara göra det fint runt altanen. De passar överallt där du vill ha lite extra ljus.   Gjorda för utebruk
Orion-lamporna är gjorda för att passa bra ute. De är byggda i tåligt aluminium och klarar både regn och att det är dammigt, tack vare att de är IP65-märkta. Varje liten lampa använder LED, vilket betyder att de inte drar mycket ström men ändå ger ifrån sig ett fint ljus som känns inbjudande.

Det tekniska, enkelt förklarat
Varje lampa lyser med ett varmt ljus (3000 K) och använder bara 0.5 W, så de kostar inte mycket att ha på. De lyser med 20 lumen, vilket är lagom för att lysa upp utan att blända. Ljuset pekar dit du vill ha det, tack vare en smart design. Kom ihåg att du behöver en transformator (108322) och en grenkabel (108324) för att koppla ihop dem, men det är inte svårt.

Att sätta upp dem
Det är lätt att få lamporna på plats, och du kan justera hur mycket de lyser, så att det alltid känns rätt oavsett om du är ute sent eller bara vill ha lite ljus som visar vägen.

Gör kvällarna ljusare
Decklight Orion 5-pack, svart från LightsOn är ett smart sätt att göra det mysigare utomhus. De är inte bara praktiska och energisnåla, utan också riktigt snygga. Starta här för att göra din trädgård till en plats där du och dina gäster gärna hänger, även efter solen har gått ner.

LightsOn Decklight Orion 5 st svart finns i kategorin Trädgårdsbelysning. LightsOn är ett av våra märken som säljs direkt av Elon.

Läs mer…