Stylies

Evaporativ lufttvättare Stylies Antares

4 299 kr
I lager    Sponsrad länk

Stylies Antares är en hybrid lufttvättare som kombinerar luftfuktare och luftrenare

Kapacitet upp till 460 ml/timme
Rekommenderas för rum upp till 60 m²
6 liters vattentank
D.A.S.T. - Teknik för maximal effektivitet och prestanda
2-i-1 hybrid: luftrening och luftfuktning
Integrerad hygrostat för kontroll av önskad luftfuktighet
Visning av luftkvalitet
Möjlighet till arom
Stoppar automatiskt när den får slut på vatten

Hur fungerar en lufttvättare?
Du fyller enheten med vatten, vilket är enkelt med en kanna eller annan vattenbehållare. Inuti enheten finns en filtermatta som roterar långsamt. En del av denna matta ligger nere i vattnet, så mattan blir blöt. Mattan roterar sedan ut i luften där vattnet avdunstar. Detta tillför fukt till luften. Förutom att fukt tillförs luften kommer föroreningar i luften att fastna på filtermattan. När mattan roterar tillbaka i vattnet kommer föroreningarna att stanna kvar i vattnet. Detta vatten häller du ut när det blivit smutsigt och du fyller på med nytt färskvatten. Det finns en liten fläkt inuti enheten som gör att luften i rummet blåses genom lufttvättaren. På så sätt kommer luften att renas / tvättas och samtidigt tillförs fukt till luften.
Kan det vara för mycket fukt?
Många är oroliga för om det kan vara för mycket fukt i luften. Detta är inga problem. För det första är detta en produkt som vanligtvis används på hösten, vintern eller våren när det är kallt. Då behöver ditt hem extra fukt. För det andra är detta en evaporativ luftfuktare, som är självreglerande av naturen. Det betyder att ju torrare luften är, desto mer fukt ger den luften. När luften blir fuktigare kommer denna enhet att ge mindre och mindre fukt. På så sätt har du en garanti för att det inte blir för mycket fukt. Utöver detta har Stylies Antares även en hygrostat, vilket gör att den stängs av när det är tillräckligt fuktigt.

Därför är svaret att det inte kan bli för mycket fukt, om du använder detta rätt.
Rent vatten är viktigt
Kom ihåg att byta vatten ofta. det är viktigt att upprätthålla ett hygieniskt och hälsosamt inomhusklimat. Utöver detta har Stylies Antares en Clean Cube. Detta är ett litet chip som ligger i vattnet för att förhindra att bakterier förökar sig. Den bör bytas en gång om året.
Lätt att fylla
Stylies Antares har ett separat hål för att fylla vatten i toppen, och är därför lätt att fylla med vatten.

Många klagar på gammaldags luftfuktare där man måste vända enheten upp och ner och ta tanken till diskhon. Detta är plundring och gör ofta en enda röra. Stylies Antares är inte så. Här kan du fylla vatten från toppen. Detta är väldigt enkelt med ett litermått eller en vattenkanna.
Enkel operation
Längst upp hittar du knappar som är lätta att förstå. Här kan du hantera saker som:

fläkthastighet
timmar
nattläge
jonisering

Jonisering
Denna enhet har en funktion för jonisering av luften. Detta bidrar till att skapa frisk luft, och det minskar dålig lukt. Denna kan enkelt slås på och av i kontrollpanelen.
D.A.S.T.
Denna lufttvätt har Stylies effektiva system för optimalt luftflöde, D.A.S.T. Det betyder Direct Air Stream Technology och innebär att luften blåses direkt in i filtermattan, vilket säkerställer en billig och effektiv drift.
Underhåll och rengöring
Alla luftfuktare kräver rengöring. Om du inte ska använda din luftfuktare på ett tag rekommenderar vi att du tömmer den och förvarar den torrt och luftigt.
Stylies Antares är mycket lätt att rengöra. Botten där vattnet finns kan diskas i diskmaskin. Det är också lätt att torka av med en fuktig trasa.

Evaporativ lufttvättare Stylies Antares finns i kategorin 613. Stylies är ett av våra märken som säljs direkt av Hemklimat.se.

Läs mer…

Kategori: 613