Brother

Brother ADS-1700W

3 990 kr
I lager    Sponsrad länk

Scanner Brother ADS-1700W Tack vare dess kompakta design, är Brother ADS-1700W idealisk för skrivbord där utrymmet är begränsat. Med trådlös anslutning kan du placera din skanner var som helst i ditt hem eller på kontor och ansluta via dina mobila enheter.
Gör dokumentskannern mer användarvänlig genom att skapa upp till 20 skräddarsydda genvägar till de mappar som du ofta använder. Genvägar kan läggas till via pekskärmen och är enkla att använda.
Denna kompakta dokumentskanner har mångsidig pappershantering med en automatisk dokumentmatare som kan skanna dubbelsidigt, skanna flersidiga dokument samt ID-kort i plast. Tidsbesparande genvägar
Skanning till olika platser har blivit enklare. Minska den tid du spenderar på upprepade uppgifter med automatisk startskanning. Dokumenten skannas automatiskt så snart de läggs i ADS-1700W. Du kan även skapa snabbkommandon för mappar du använder ofta.

Anpassade arbetsflöden
Skräddarsy ADS-1700W för ditt företag. Med de avancerade funktionerna för att anpassa arbetsflödet kan du minska fel, spara tid och integrera dokumentskannern i befintliga arbetsflöden.

Trådlös skanning
Placera ADS-1700W var som helst på ditt kontor och anslut trådlöst via din mobila enhet. Då det är enkelt att dela filer med andra.

Praktisk och kompakt
ADS-1700W dokumentskanner är perfekt när du har begränsat utrymme. Skannern är lite större än ett ett A4-ark, vilket gör att du enkelt får plats med andra saker på skrivbordet.

Hög prestanda
Ladda dina dokument i dokumentmataren och låt skannern göra jobbet åt dig. Den kan skanna upp till 25 ark per minut och dina dokument skickas via e-post eller sparas snabbt till din dator, e-postserver, USB-nyckel, nätverk eller FTP / SFTP.

Brother ADS-1700W finns i kategorin Scanners. Brother är ett av våra märken som säljs direkt av Elon.

Läs mer…

Kategori: \Scanners