Boneco

Boneco W200 lufttvättare

3 499 kr
I lager    Sponsrad länk

Boneco W200 är en effektiv hybridluftrenare med goda egenskaper som passar dig som är mån om ren och säker luft med effektiv befuktning utan mycket underhåll och utbyte.

Air washer är en hybrid som både fuktar luften och renar luften
Fuktar luften med hög effektivitet
Rengör luften från stora partiklar som pollen och damm
Otroligt lätt att rengöra i diskmaskin

Varför Boneco W200?
Enkel användning och enkelt underhåll är det som definierar Boneco W200. Två prestandanivåer kan väljas med omkopplaren. För rengöring kan bottenplattan och komponenterna enkelt placeras i diskmaskinen eller tvättmaskinen. Det går även att tillsätta aromatiska oljor för den som vill ha ett doftande rum. En LED-display tänds när vattenbehållaren är tom. Luftrenaren stängs då av automatiskt och kan fyllas med färskvatten. Dessutom passar den diskreta och moderna designen hos W200 in i varje vardagsrum eller kontor.
Hur fungerar det?
Lufttvättaren befuktar och tvättar luften. En speciellt strukturerad förångarmatta roterar i vattnet och tillför fukt till luften. Vattnet fungerar som ett naturligt filter som tvättar luften från föroreningar (t.ex. damm, pollen och partikelbundna lukter). Den självreglerande tekniken säkerställer rätt luftfuktighet i rummet, eftersom luften automatiskt drar så mycket fukt som den behöver vid varje given tidpunkt. Luftrenare kan användas året runt och är särskilt lämpliga för allergiker på grund av sin naturliga rengöringsprincip utan behov av tillsatser.

Låg energiförbrukning
Två prestationsnivåer för dag och natt
Automatisk avstängning när bottentanken är tom (röd lysdiod)
Doftbehållare för användning av eteriska oljor
Bottentanken kan fyllas direkt
Enkel operation
Komponenter som enkelt kan rengöras i diskmaskin
Högkvalitativa komponenter med lång livslängd

Boneco W200 lufttvättare finns i kategorin 613. Boneco är ett av våra märken som säljs direkt av Hemklimat.se.

Läs mer…

Kategori: 613