Boneco

Boneco H700 hybrid luftfuktare och luftrenare för stora rum

12 499 kr
I lager    Sponsrad länk

Flaggskeppet från Boneco. Stor kombinerad luftfuktare och luftrenare
Boneco H700 är en effektiv hybridluftrenare med goda egenskaper som passar dig som är intresserad av ren och säker luft. Lufttvättaren har effektiv befuktning utan mycket underhåll och utbyte. Behöver du mycket fukt, och vill även rena luften? Detta är luftfuktaren för dig!

3-i-1 hybridsystem: Boneco H700 kan användas som luftfuktare, luftrenare eller båda samtidigt
Hög befuktningskapacitet (1010 ml/h)
Hög luftrenande effekt (190 m³/h)
Mycket idealisk för större ytor upp till 150 m²
Det innovativa HEPA 13-filtret tar bort 99,75 % av partiklarna i luften
Med app för enkel överblick, information och luftkvalitetsdata
Avdunstningsmattan tvättas enkelt i tvättmaskinen - låga underhållskostnader

Bekväm drift, hög prestanda och enkel rengöring - det är bland funktionerna hos Boneco H700. Luftfuktaren ser till att du uppnår den perfekta luftfuktigheten, medan HEPA-filtret renar din luft. Sensorer mäter luftfuktigheten i realtid och justerar effekten automatiskt baserat på önskad inställning. H700 fuktar och renar luften i stora kontor, småhus, lägenheter eller arbetsplatser på upp till 150 m2. Boneco H700 säkerställer verkligt välbefinnande i ditt hem!
Stor kapacitet - tillför mycket fukt
Det här är luftfuktaren för dig som har ett stort hem, med behov av mycket luftfuktighet. Den är även för dig som behöver en luftfuktare till ett kontor eller gemensamt kontor.
Normala luftfuktare tillsätter 300 till 400 ml vatten per timme. Boneco H700 kan tillsätta 1 000 ml vatten. Kapaciteten på H700 motsvarar därför tre vanliga luftfuktare.
Korrigera luftfuktighet och ren luft samtidigt -> Hybrid luftfuktare och luftrenare
Boneco H700 är en hybrid luftfuktare och luftrenare. Den har ett ordentligt luftfilter och är en fullfjädrad luftrenare. CADR är på hela 190 m3/timme, och den är lämplig som luftrenare i rum upp till 150 m2.
Stor vattentank
Mycket stor vattenbehållare på 10 liter. Håller ett tag innan den behöver fyllas.
Enkel operation
Enheten kan enkelt manövreras med vridknappen på toppen. Boneco-appen finns på App Store och Google Play och öppnar upp fler funktioner och lägen. Ställ in önskad luftfuktighet så tar H700 hand om resten. I appen kan du enkelt bestämma om maskinen ska fukta, rengöra eller göra både och. Du kan även låta maskinen arbeta från olika profiler vid givna tidpunkter. Nattläge säkerställer en god natts sömn, och profilen för barn säkerställer trevliga förhållanden medan ditt barn drömmer.
Tyst med låg ljudnivå
Ljudnivån på denna luftfuktare beror på hur snabbt du kör enheten. Ljudet varierar från 24 dB(A) till 47 db(A). Det är enkelt att justera den så att du får rätt kapacitet och ljudnivå för ditt bruk.
Schweizisk kvalitet
Boneco är en väletablerad schweizisk tillverkare av produkter för inomhusklimat. Här vet du att du är i rätt händer om något skulle hända senare. Du vet att du kommer att få ett filter och reservdelar. Boneco importeras till Norden av Bedre Inneklima AS, som funnits i branschen sedan 2010. Bedre Inneklima AS lagerför filter, tillbehör och reservdelar. Köp sinnesro. köp Boneco.
Enkel operation
Enheten kan enkelt manövreras med vridknappen. BONECO-appen är tillgänglig för flera funktioner och lägen: ställ bara in önskad luftfuktighet som du känner dig mest bekväm med, så tar H700 hand om resten. Dessutom kan du välja mellan olika lägen i appen (hybrid, renare, luftfuktare), och förbättra luftkvaliteten. SLEEP-profilen stödjer en god natts sömn, och BABY-profilen säkerställer trevliga förhållanden medan ditt barn drömmer.

Oavsett om du vill ha högre luftfuktighet under de kallare vintermånaderna, renad luft under pollensäsongen eller båda så kan Boneco H700 täcka just dessa behov. Tack vare den integrerade arombehållaren kan du fylla ditt hem med din favoritdoft med hjälp av eteriska oljor (Teleurt). Förutom praktisk drift har man även tagit hänsyn till enkel rengöring – antingen för hand eller med maskin. De flesta delar kan enkelt stoppas i disk- eller tvättmaskin. Med sin enkla, moderna design passar H700 in i alla vardagsrum eller kontor och imponerar med hög prestanda och lång livslängd.

Boneco H700 hybrid luftfuktare och luftrenare för stora rum finns i kategorin 613. Boneco är ett av våra märken som säljs direkt av Hemklimat.se.

Läs mer…

Kategori: 613