Boneco

Boneco H300 hybrid luftfuktare och luftrenare med app

5 499 kr
I lager    Sponsrad länk

Boneco H300 är en effektiv, hybrid luftrenare som kombinerar luftrenare och luftfuktare
Letar du efter en kombinerad luftrenare och luftfuktare med en app? Här har du!

Kan användas som luftrenare ensam, som luftfuktare ensam eller med båda funktionerna samtidigt
Pollenfiltret renar luften från föroreningar som fina partiklar (PM 2,5), pollen, luftburet damm, hår och allergener
Trumman tvättar och fuktar luften
Luftrenare + luftfuktare med ca

Boneco H300 säkerställer idealisk luftfuktighet i ditt hem, medan det innovativa, integrerade filtret renar luften och lindrar allergisymptom. Tack vare den integrerade sensorn mäter luftfuktaren den relativa luftfuktigheten i realtid och justerar dess prestanda automatiskt. Boneco H300 säkerställer ett riktigt välbefinnande i ditt hem, och sticker ut med bland annat följande egenskaper:

Praktisk drift
Hög prestanda
Enkel rengöring

Hur manövreras Boneco H300?
Enheten kan manövreras direkt på strömbrytaren eller så kan du använda appen om du vill ha fler funktioner: Ställ in önskad luftfuktighet så sköter Boneco H300 resten. Vad du än längtar efter, högre luftfuktighet under de kalla vintermånaderna, renad luft under pollensäsongen, eller båda, kan H300 tillgodose dessa behov. Välj önskat läge i appen (Hybrid, Purifier, Humidifier) och känn den förbättrade luftkvaliteten efter en kort tid. Dessutom finns det olika profiler att välja mellan: SLEEP säkerställer en avkopplande nattsömn, medan BABY säkerställer trevliga förhållanden medan ditt barn drömmer.
Aroma
Luftrenaren har en separat låda för eteriska oljor om du vill tillföra aromatisk doft i luften. Vi rekommenderar användning av eteriska oljor.
Effektiv luftrening med pollenfilter
Boneco H300 är en hybrid luftfuktare och luftrenare. Den har ett pollenfilter som renar luften från de små partiklarna i luften. Pollenfiltret är ett högeffektivt partikelfilter tillverkat av syntetiska mikrofibrer som uppfyller kraven i EN 1822:2009 (EPA- och ULPA-filtereffektivitet) - speciellt E10, E11, E12. Detta gör 3400 till en fullfjädrad luftrenare.

Förångningsfiltermattan är gjord av PET (polyeten), ett material för optimal fukt och rengöringseffekt. Denna matta är mycket idealisk för personer med allergier då luften renas samtidigt som den fuktas. Filtermattan tar bort stora partiklar som pollen och hushållsdamm och enheten kan användas utan pollenfiltret om så önskas. Filtermattan har lång hållbarhet och är lätt att byta ut.

Utöver den enkla manövreringen har man även tänkt på enkel rengöring – du kan lägga de flesta delarna i disk- eller tvättmaskinen och spara dig den tidskrävande skrubbningen för hand. Med sin eleganta, moderna design passar H300 in i varje vardagsrum eller kontor och imponerar med sin höga prestanda. HYBRID-systemet kan användas antingen som luftfuktare, som luftrenare eller i kombination efter önskemål. Förfiltret stoppar hår, husdamm och andra stora partiklar och smuts. Pollenfiltret minskar nästan alla virus och absorberar dålig lukt.

Låg energiförbrukning
Praktisk hantering tack vare direkt påfyllning av vatten
Enkel styrning med vridomkopplare
Boneco app
Högkvalitativa komponenter med lång livslängd
Behållare för användning av eteriska oljor

Boneco H300 hybrid luftfuktare och luftrenare med app finns i kategorin 613. Boneco är ett av våra märken som säljs direkt av Hemklimat.se.

Läs mer…

Kategori: 613