Arida

Stor och kraftig luftfuktare Arida wet 45

7 999 kr
I lager    Sponsrad länk

Stor luftfuktare för kontor, gemensamma utrymmen, produktion. Vatten kan anslutas direkt
Arida Wet 45 är en stor och kraftfull luftfuktare som lämpar sig för stora ytor som kontorslandskap, gemensamma utrymmen, produktionsbolag, mötesrum och liknande.
Denna luftfuktare är lätt att använda och att fylla den med vatten är lätt. Använd en vattenkanna, litermått, blomkruka eller liknande. Du behöver inte bära en vattenbehållare till kranen för att fylla den. Det är också möjligt att ansluta till en permanent vattenförsörjning.

Stor och kraftig luftfuktare
Kapacitet: upp till 45 liter / dygn
Använd den inbyggda hygrostaten eller kör den kontinuerligt
Kan även användas som luftkylare
Möjlighet till direkt vattenanslutning

Hur fungerar denna luftfuktare?
Inuti Arida Wet 45 finns ett stort hjul som roterar långsamt. Detta hjul drar vattnet upp med sig, och har en stor yta så att vattnet lätt avdunstar. På så sätt justeras luftfuktigheten automatiskt. Varm, torr luft kommer att absorbera mycket fukt och när luftfuktigheten stiger kommer mindre och mindre vatten att överföras. På så sätt blir det inte någon större risk att för mycket fukt tillförs, vilket ibland kan vara fallet med ultraljudsluftfuktare.
Fläkten kan regleras i tre steg, beroende på önskad fläkthastighet. Även vid den lägsta inställningen avdunstar enheten en stor mängd fukt. Observera att enheten har en mycket kraftfull fläktmotor och flyttar mycket luft. Den ska endast användas i större ytor där behovet av god luftcirkulation är stort.
2-trinns luftfiltrering for et bedre inneklima
Arida Wet 45 har en luftrenande effekt med sin filterkombination av evaporativt filter och kolfilter. Luften som sugs in i maskinen passerar det roterande evaporativa filtret och ser därför till att stora föroreningar i luften samlas upp. När filtret cirkulerar i vattentanken släpps föroreningarna och sjunker till botten av vattentanken. Enheten är även utrustad med ett kolfilter för att ta bort lukt. Filtren byts vid behov, ungefär en gång per luftfuktare säsong.
Underhåll
Frekvent och regelbunden rengöring ökar luftfuktarens livslängd. Det är viktigt att kuddarna hålls rena, och byts minst en gång per år beroende på kvalitet. Detta beror bland annat på lokala föroreningar och hur mycket luftfuktaren används.
Om det rekommenderade underhållet inte följs kan detta ske på bekostnad av produktens komponenter.
 

Stor och kraftig luftfuktare Arida wet 45 finns i kategorin 613. Arida är ett av våra märken som säljs direkt av Hemklimat.se.

Läs mer…

Kategori: 613