Arida

Arida Pro S35 Stor Krypgrundsavfuktare - Utan extern hygrostat

33 999 kr
I lager    Sponsrad länk

Stor krypgrundsavfuktare från Arida Pro!

Avfuktaren fungerar i alla temperaturer. Till och med i minusgrader 
Lagar inte flytande vatten
Fuktighet blåses ut ur byggnad som fuktig luft
Solid kabinett i rostfritt stål
Hög torkkapacitet på ca 35 liter vatten pr dygn nominelt (46 liter maksimalt)

Hygrostat ingår

Arida S35 är en speciell lufttork som kan användas med 4 hål:
Normala rotoravfuktare har 3 hål. Det vill säga att de har ett hål för att suga in luft i maskinen, ett annat hål för att blåsa tillbaka torr luft och ett tredje hål för att blåsa ut fuktig luft ur byggnaden.

Arida S35 har också ett fjärde hål. Här kan du ansluta till frisk luft utifrån. Det gör att maskinen suger in lika mycket luft utifrån som den blåser ut med fukten. Systemet blir då tryckneutralt och man får inte undertryck i rummet där maskinen står.

Om du inte ansluter denna slang fungerar S35 som en vanlig avfuktare med 3 hål.
En sådan stor sorptionsavfuktare kan användas på många ställen:

Garage
Källare
Gemensam källare i delat ägande/bostadsrättsförening
Garageanläggning i delad ägo / bostadsrättsförening
Lokaler för vinterförvaring av veteranbilar, sportbilar, motorcyklar

Fast installation för konstant luftfuktighet:
Typiska användningsområden är fuktiga källare, lager, garage, produktionslokaler och lager. Här vill man ha en konstant låg luftfuktighet för att undvika mögel, lukt och bakterietillväxt. Här monterar du Arida-avfuktaren fastmonterad, gärna på lämplig hylla.

Det är enkelt att ansluta till en hygrostat vilket gör att avfuktaren håller en konstant luftfuktighet i rummet. Hygrostaten mäter luftfuktigheten och slår på och av maskinen. Det är en fördel att ha en lång kabel på hygrostaten, så att den kan mäta på en plats en bit från avfuktaren.

I öppna lokaler kan den användas utan slangar för distribution av torr luft. Om du ska torka ett stort område eller flera som du kan koppla till slangar för att blåsa den torra luften till ett annat ställe än där avfuktaren är, och på så sätt skapa en luftcirkulation med torr luft.
Torka ut en byggnad i byggprocessen:
När man sätter upp en ny byggnad är det viktigt att kontrollera luftfuktigheten. Det finns offentliga krav på fukthalt i byggmaterial och det är viktigt att det inte byggs in fukt i konstruktionen. Arida S-serien lämpar sig väl för tillfällig användning på byggarbetsplatsen. Den är byggd i ett solidt rostfritt stålskåp. Den har ett bärhandtag som gör den lätt att bära in och ut ur bilen och den kan enkelt startas. Använd ett vanligt jordat uttag och anslut till en enkel plastslang för att leda den fuktiga luften ut ur byggnaden. Arida S-serien torkar byggnaden i alla temperaturer och under alla förhållanden. Det finns inget vatten som kan frysa till is eller som kan spillas om någon snubblar i slangen.

Det solida stålhöljet gör att byggtorken tål att stå på en byggarbetsplats.
Skadereparation och uthyrning:
Uthyrningsföretagen och de som jobbar med vattenskador älskar denna maskin eftersom den är så enkel att använda och snabb att sätta upp. Arida S25 och S35 levereras med förbrukningsmätare och timräknare som standard och möjliggör att både hyrtid, torktid och kostnader dokumenteras. Med en solid stållåda och starka handtag kan den enkelt och snabbt flyttas vidare till nästa jobb.

Om du behöver en lite mindre avfuktare, kan vi rekommendera Arida Pro S25

 

 

Arida Pro S35 Stor Krypgrundsavfuktare - Utan extern hygrostat finns i kategorin 607. Arida är ett av våra märken som säljs direkt av Hemklimat.se.

Läs mer…

Kategori: 607