air&me

air&me Dourdou termometer och hygrometer

299 kr
I lager    Sponsrad länk

Omedelbar respons på ditt inomhusklimat
Termometer och hygrometer i samma enhet

air&me Dourdou låter dig direkt veta om det är varmt, kallt, torrt eller fuktigt. Med sensorerna mäter den noggrant fuktigheten i luften samt omgivningstemperaturen och indikerar det för dig på LCD-skärmen. Den informerar dig också om luftfuktighetsnivån tack vare lysdioden på frontpanelen som blinkar var fjärde minut, baserat på förhållandena i rummet:

BLÅT: luften är för torr och luftfuktigheten är mellan 10 och 39 %.
GRÖN: luftfuktigheten i luften är idealisk, mellan 40 och 60 %.
RÖD: luften är för fuktig och luftfuktigheten är mellan 61 och 99 %.

Placeras där du vill
Dourdou kan placeras på en möbel eller fästas på kylen eller andra metallytor tack vare magneterna. Du kan också hänga den på önskad plats med en enkel skruv. Antingen i köket, i vardagsrummet, i källaren eller kanske i båten? Dourdou är liten och diskret och tar liten plats.
Nattläge
Du kan enkelt minska intensiteten på lysdioderna genom att aktivera nattläget. Om du vill att det ska vara helt mörkt kan du även stänga av ljuset helt.
Om air&me
air&me är en fransk tillverkare av utrustning som förbättrar ditt liv genom att ge dig ett bättre inomhusklimat. air&me gör avfuktare, luftfuktare och luftrenare, och dessutom tillbehör som denna Termo-hygrometer du läser om nu.

Läs mer om air&me Buldair här.

air&me Dourdou termometer och hygrometer finns i kategorin 3348. air&me är ett av våra märken som säljs direkt av Hemklimat.se.

Läs mer…

Kategori: 3348